Tel. 038 - 421 80 75 Vandaag tot 17:30 uur

Zondag 26 mei

AANMELDEN? KLIK HIER

Wildemansrit - Wildeman Motoren

UPDATE 21/05/2024: Je kunt de korte- en lange route hier downloaden:

Download hier: Korte route
Download hier: Lange route

Via het routeprogramma TYRE kun je de .GPX route nalopen en eventueel aanpassen, en weer exporteren naar de juiste bestandsvorm indien nodig.
Download Tyre hier.

Zondag 26 mei 2024

Op zondag 26 mei 2024 organiseren wij de achtste editie van onze toertocht, 'De Wildemansrit'. We zetten ook dit jaar een korte (+-170km) en een lange route (+-230km) uit die je kunt gaan rijden. De route zal in GPX-bestand beschikbaar zijn, zodat je met je Tomtom, Garmin of ander navigatiesysteem kunt rijden.

Routes, info & updates

Via deze pagina op onze website vindt je alle informatie over deze dag. Ook komen hier de routes te staan die je kunt downloaden en inlezen in je eigen navigatiesysteem.

Programma

We ontvangen je deze dag graag om 09:00 uur voor een kop koffie of thee. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur kun je vertrekken. Je kunt er voor kiezen om alleen te rijden, of aangeven dat je in een groep wilt rijden. Je kunt dan op de dag zelf aansluiten bij iemand, of een groep vormen met andere rijders die hier ook behoefte aan hebben. Let op: groepen vormen en/of voorrijders worden niet door ons geregeld. In de middag kun je onderweg ergens lunchen, je kunt zelf bepalen waar dat zal zijn. Aan het einde van de dag sluiten we gezellig af bij Wildeman Motoren met een drankje en een BBQ voor degenen die zich hiervoor aangemeld hebben.

Inschrijven verplicht

Schrijf je uiterlijk zondag 19 mei in zodat je verzekerd bent van deelname. De kosten zijn €10,- per rijder of passagier. Als je ook wilt wilt deelnemen aan de BBQ dan zijn de kosten €30.

AANMELDEN? KLIK HIER

Alles voor je motor onder één dak

Altijd met het persoonlijke advies van Wildeman Motoren