Tel. 038 - 421 80 75 Vandaag tot 17:30 uur

Wil jij je motor verkopen?

Ontvang een eerlijk bod van Wildeman Motoren

Wildeman Motoren Zwolle adviseert je niet alleen tijdens de oriëntatie en aankoop van een motorfiets, maar maakt het je ook erg makkelijk om je eigen motor te verkopen. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief hoogstaande motoren in onze showroom, die zowel technisch als optisch in perfecte conditie verkeren. Een kritisch inkoopbeleid is hierbij naar onze mening essentieel.


Door onderstaand formulier zo exact mogelijk in te vullen, hopen wij je een passend aanbod te kunnen doen als wij geïnteresseerd zijn in je motor. Hou hierbij wel rekening dat ons financiële aanbod een handelsaanbod zal zijn, die doorgaans lager uit zal vallen dan een particuliere verkoopprijs of een inruilwaarde wanneer je een motor bij ons koopt. Hou er bovendien rekening mee dat onze prijs bij inruil doorgaans hoger is dan de prijs bij inkoop. Bij inruil koop je immers een andere motor bij ons terug.
 

Definitief aankoop aanbod

Om ons aanbod definitief te maken vinden we het belangrijk om je motor wel goed bekeken te hebben. Het is daarom wel noodzakelijk dat je met je motor bij ons langskomt. Tijdens je bezoek kunnen we je een definitief aanbod doen. Indien je hiermee akkoord gaat, vindt het vrijwaren van de motor bij ons in de winkel plaats. De betaling vindt plaats per bank of contant, hoe jij dat graag wilt.


Interesse?

Interesse gekregen om je motor aan ons te verkopen? Vul het formulier in en voeg een aantal gedetailleerde foto's van je motor toe. Wij nemen vervolgens binnen 48 uur contact met je op.

 

Formulier invullen

Inkoopformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Je gegevens

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Gegevens van je motor

Merk*
Type*
Bouwjaar*
Kilometerstand*
Kleur*
Vraagprijs*

Foto's van je motor

Gebruikssporen en opmerkingen

Alles voor je motor onder één dak

Altijd met het persoonlijke advies van Wildeman Motoren