Sterk in jong gebruikte motoren

Altijd 125 occasions op voorraad

Met altijd 125 jong gebruikte motoren in onze showroom, durven wij bij Wildeman best te zeggen: we zijn heel goed in de in- en verkoop van jonge occasions. Het is voor ons altijd een uitdaging om een sterke selectie motoren in de showroom te hebben staan, waar wij- en jij gelukkig van worden. Wij hanteren daarom strikte criteria waaraan een Wildeman occasion moet voldoen. Er wordt beoordeeld of de motor val- en schadevrij is, of we de kilometerstand kunnen verifiëren, of de serviceboekjes en/of onderhoudshistorie aanwezig is en of de motor corrosie/roest vrij is.

Europees netwerk | import

Al sinds 2008 hebben wij een zeer sterk netwerk opgebouwd in diverse Europese landen, zoals Italië en Duitsland. Met name in Italië hebben wij een betrouwbaar, vast netwerk van dealers en contacten waar wij veel van onze occasions inkopen. Onze partners selecteren uitsluitend motoren die perfect in ons assortiment passen. Dit zijn vaak motoren die rechtstreeks uit de showroom van een merkdealer komen, die ingeruild zijn en waar vaak de boekjes en documentatie bij aanwezig zijn. Dankzij de Italiaanse "revisione", een soort APK-keuring, zijn in veel gevallen de (vorige) eigenaars gegevens te zien en 

Waarom Italië?

  • Motorland bij uitstek: motorrijden zit in het Italiaanse dna;
  • Gunstig klimaat: geen pekel dus geen roest en corrosie;
  • Geen BPM: gunstiger belastingstelsel, ons inkoopvoordeel betekent altijd een scherpe verkoopprijs;
  • Strikt onderhoud: iedere twee jaar is de motorfiets verplicht tot een APK-keuring;
  • KM-registratie: bij bovenstaande APK-check wordt de km-stand geregistreerd;


Doordat een motorfiets iedere twee jaar een APK keuring (revisione) krijgt, zien wij dat onze motoren doorgaans keurig onderhouden zijn en dat er weinig tot geen achterstallige werkzaamheden zijn. Bovendien zien wij in veel gevallen op de originele kentekenpapieren het aantal historische eigenaren en worden vaak de kilometerstanden genoteerd. Dit geld trouwens ook voor Duitsland; hier geldt de TÜV keuring waarbij motoren moeten voldoen aan strenge technische eisen. De kans op achterstallig onderhoud is daarom bijna uitgesloten en bovendien heb je helder inzicht op de levensloop van de motor. Perfect toch?

Ons Europese netwerk is dusdanig sterk, dat wij wekelijks nieuwe voorraden binnen krijgen. In onze showroom zul je daarom nooit lege plekken vinden, altijd aanbod!

Inruil en inkoop Nederland

Naast de reguliere inkoop vanuit ons netwerk in Italië en Duitsland, worden er natuurlijk ook motoren bij ons ingeruild en kopen wij motoren in die (meestal) bekend zijn in ons klantensysteem. Inruil motoren die niet binnen onze kwaliteitscriteria passen, worden via ons netwerk aangeboden aan partners in binnen- en buitenland. Zo houden wij zelf de volledige regie over onze voorraad, onze gewenste kwaliteit en de modellen die we graag in de showroom hebben staan. Daar worden wij, maar ook jij blij van!

"Wij geloven in kwaliteit, service en zekerheden. Jouw occasion wordt altijd geleverd met 6- of 12 maanden BOVAG garantie."

Alles voor je motor onder één dak

Altijd met het persoonlijke advies van Wildeman Motoren