Tel. 038 - 421 80 75 Vandaag tot 17:30 uur

Sinds 1956 het draaiende hart van de zaak.

Welkom in het hart van onze zaak, de werkplaats.

Het goed onderhouden van jouw motor is één van de belangrijkste aspecten om in ogenschouw te houden. Wij bieden je oprecht advies, deskundigheid en kwaliteit in het onderhouden van je motorfiets. Dit doen wij al sinds 1956 waardoor vakmanschap en ervaring belangrijke begrippen binnen het bedrijf geworden zijn. In onze moderne werkplaats beschikken wij over de nieuwste technieken, kennis en ervaring die ervoor zorgen dat we onderhoud aan alle merken motoren kunnen plegen, uiteraard conform de voorschriften van iedere fabrikant.

Aprilia, BMW, Ducati, KTM, MV Agusta & Triumph

Ieder merk vereist een specialistische aanpak. Wij zijn van mening dat vooral de Europese motormerken nét dat beetje extra aandacht nodig hebben, waardoor de motor in een sublieme conditie gebracht kan worden. We zijn in de loop der jaren sterk geworden in alle Europese motormerken. Jouw Aprilia, BMW, Ducati, KTM, MV Agusta of Triumph is bij ons dus in goede handen. "Sommige motormerken vragen nét dat extra stukje specialiteit en kennis waar we graag in duiken. Zo vereist een V-Twin Ducati motorblok een totaal andere werkwijze dan een BMW boxerblok en is iedere elektronica diagnose weer een uitdaging."

Suzuki, Honda, Kawasaki & Yamaha

De Japanse motoren, het territorium van Marten Wildeman. Ruim dertig jaar heeft hij het dealer merk Suzuki gevoerd. Marten kan lezen en schrijven met de Japanse techniek en staat daarom iedere dag met een glimlach in de werkplaats. "Omdat we al zoveel jaren actief zijn in de motorbranche hebben we alle technische ontwikkelingen in de loop der jaren op de voet kunnen volgen. Motoren uit de jaren '70, '80 en '90 zijn daarom ook méér dan welkom bij ons in de werkplaats."

Wildeman service

Een Wildeman occasion wordt door Marten, Jelmer, Rien, Wiebe of Jochem vakkundig en professioneel onder handen genomen. Zij leveren een occasion altijd af, mits het zekerheidspakket aangeschaft wordt, inclusief een grote onderhoudsbeurt conform de interval voorschriften van de fabrikant. Heel kort gezegd, jij gaat met een Wildeman occasion met zekerheid op weg waarbij je weet dat je tot de volgende interval geen omkijken naar het onderhoud hebt. Daarom leveren wij veel van onze occasions ook af met 12 maanden Bovag garantie.

Open & persoonlijk

Wij werken met passie, met gevoel! Een toegankelijke en open werkplaats is voor ons een pre. Je kunt daarom ook altijd bij ons in de werkplaats binnen lopen.


Halen & brengen

Is jouw motor echt niet meer rijdbaar? Dan kunnen we de motor in overleg ophalen. Wij rekenen een starttarief van €20 en €0,50 per gereden kilometer.


Gratis vervangend vervoer

Het komt wel eens voor dat je jouw motor eigenlijk niet kunt missen, terwijl de onderhoudsbeurt op dat moment wel nodig is. Wij begrijpen dat heel goed, daarom proberen wij altijd om vervangend vervoer voor je te verzorgen indien dit gewenst is. Dit kan een leenmotor zijn, maar ook een leenfiets, afhankelijk van de beschikbaarheid en wat je nodig bent. We proberen in ieder altijd een passende oplossing voor je te vinden. O ja, vervangend vervoer is bij ons altijd gratis, alleen de tank hoeft maar afgevuld te worden. Handig toch?


Heb je vragen over onze werkwijze of over de mogelijkheden in de werkplaats?

Bel 038-4218075

Wij staan je graag te woord!

Alles voor je motor onder één dak

Altijd met het persoonlijke advies van Wildeman Motoren