1. Je bent hier
 2. Occasions
 3. Triumph Tiger 1200 Explorer ABS
Triumph Tiger 1200 Explorer ABS

Triumph Tiger 1200 Explorer ABS

Tiger 1200 Explorer ABS in uitmuntende conditie, zeer compleet en perfect onderhouden. Deze Explorer is voorzien van ABS, middenbok, hoge- en lage velbeugels, mistlampen, aluminium carterplaat, originele Triumph zijkoffers, GIVI topkoffer, handkappen, hoge ruit en handvatverwarming.
Lees meer
 1. Specificaties

 2. Merk Triumph
 3. Type Tiger 1200 Explorer ABS
 4. Bouwjaar 2013
 5. Kilometerstand 25564 km
 6. Garantie 12 maanden
 7. Kleur Blauw
 • Verkoopprijs €  10.390,-
 • Prijs per maand € 199,34

Omschrijving

Tiger 1200 Explorer ABS in uitmuntende conditie, zeer compleet en perfect onderhouden. Deze Explorer is voorzien van ABS, middenbok, hoge- en lage velbeugels, mistlampen, aluminium carterplaat, originele Triumph zijkoffers, GIVI topkoffer, handkappen, hoge ruit en handvatverwarming. De serviceboekjes zijn bij deze motor aanwezig, de motor is dealer onderhouden.

Het sterke 3-cilinder motorblok laat zich soepel bereiden en heeft een enorm vermogensbereik in alle versnellingen. Ongeacht in welke versnelling te rijdt, je hebt altijd vermogen en soepel koppel. De onderhoudsvrije cardanaandrijving geeft nog meer comfort en biedt vele zorgeloze kilometers.

 1. Accessoires

 2. ABS
 3. Boekjes aanwezig, dealer onderhouden
 4. Zijkofferset Triumph
 5. GIVI topkoffer
 6. Middenbok
 7. Valbeugels laag
 8. Valbeugels hoog
 9. Mistlampen
 10. Hoge ruit
 11. Cruise Control
 12. Handvatverwarming
 13. Aluminium carterplaat
 14. Cardan aandrijving
 15. Handkappen

Wat is een Wildeman Occasion?

Een Wildeman occasion staat voor kwaliteit. Door onze kritische blik op inruil en inkoop van een gebruikte motor garanderen we jou de beste kwaliteit. Omdat wij volledig achter onze occasion motoren staan, leveren we onze motoren graag af met ons ‘Wildeman Zekerheidspakket’. Op occasions met een leeftijd tot 15 jaar en maximaal 50.000 kilometer geven wij maarliefst 12 maanden BOVAG garantie. Op een occasion die buiten deze criteria valt krijg je altijd 6 maanden BOVAG garantie. De garantie die je op een occasion krijgt, gaat bij ons altijd samen met het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt conform de kilometerstand en de onderhoudsvoorschriften vanuit de fabrikant.

Wat houdt de Bovag garantie bij Wildeman Motoren in?

De Bovag garantie die wij op onze gebruikte motoren verlenen dekt alle problemen of mankementen die tijdens de garantieperiode...Lees meer

De Bovag garantie die wij op onze gebruikte motoren verlenen dekt alle problemen of mankementen die tijdens de garantieperiode opspelen bij jouw motor. Hierbij spreken wij niet alleen over een mankement aan het motorblok, maar ook aan het rijwielgedeelte en het elektrische gedeelte. Natuurlijk kan het voorkomen dat er zich een technisch probleem voordoet tijdens de garantieperiode. Wij proberen dit te allen tijde zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen. Voor de voorwaarden verwijzen wij je graag naar de garantiebepalingen voorgeschreven door de Bovag.

Wat houdt een grote onderhoudsbeurt bij Wildeman Motoren in?

Bij een grote onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat jouw occasion met zekerheid de weg op gaat. Alle facetten van het nodige onderhoud...Lees meer

Bij een grote onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat jouw occasion met zekerheid de weg op gaat. Alle facetten van het nodige onderhoud worden tijdens de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd, conform de fabrieksvoorschriften. Dit betekend dan ook dat je niet voor verrassingen komt te staan bij het volgende onderhoud. Bij de volgende onderhoudsinterval (vaak na 6.000 of 10.000 kilometer) zal een kleine beurt dan ook voldoende zijn.

 

Het zekerheidspakket van Wildeman Motoren: € 300,-

 • BOVAG Garantie

  Altijd 6 of 12 maanden BOVAG garantie op onze occasions

 • Grote onderhoudsbeurt

  Altijd een grote onderhoudsbeurt bij aflevering

 • Gespecificeerde onderhoudsoverzicht

  Een volledig overzicht van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden.

 • Minimaal 2 sleutels

  Wij leveren altijd minimaal 2 sleutels bij onze occasions

 • Verzorging kenteken tenaamstelling

  Tenaamstellen en vrijwaren verzorgen wij gewoon bij ons in de winkel

 • Certificering

  Wildeman Motoren is RDW erkend en gerenommeerd BOVAG lid

 1. Contactgegevens

  Wildeman Motoren Zwolle
  Meenteweg 30
  8041 AV Zwolle


  T+31 (0)38 421 80 75
  Einfo@wildeman-motoren.nl
  Iwww.wildeman-motoren.nl
  KvK 05015602
 2. Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 16:00 uur