Moto Guzzi V7 II Stornello ABS

Terug naar overzicht

Moto Guzzi V7 II Stornello ABS

Op basis van de V7 II heeft Guzzi de gelimiteerde Scrambler ontwikkelt. De met hoge uitlaat uitgevoerde V7 II Stornello verwijst met deze specifieke stijlelementen naar de vroegere offroad gerichte motoren. De genummerde oplage van de Stornello is uitgevoerd in Hoogglans wit met een hoogglans rood frame. Er zijn slechts duizend exemplaren beschikbaar, die allemaal met de hand zijn gemaakt en afgemonteerd. In de basis is de motor hetzelfde als de andere V7 II modellen. De speciale editie onderscheidt zich door de wit/rode hoogglans kleurstelling, Aluminium steps, en het gegraveerde plaatje op de tank met productienummer. Daarnaast is deze Stornello uitgerust met een Arrow uitlaatsysteem, een lang lederen zadel en spaakvelgen. Zijpanelen en injectiecovers zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium en ook het stuur is uitgevoerd in matzwart. Het voor- en achterspatbord zijn gemaakt van geborsteld aluminium. Met slechts 9440km een unieke motor! Standaard op 35kW geleverd dus geschikt voor het A2 rijbewijs.

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
9.440 km
Garantie
12 maanden
Kleur
white
Verkregen via
Inkoop Zwitserland i
Accessoires
35KW, geschikt voor het A2 rijbewijs, Arrow sportdemper, Cardan aandrijving, Limited Edition
Verkoopprijs
8.290,-

Inclusief gratis zekerheidspakket.

Leaseprijs
159,-

Eenvoudig gespreid betalen, zonder haken en ogen? Klik hier

Gratis Zekerheidspakket

 1. 12 maanden BOVAG garantie, maximaal 3.000km
 2. Professionele was- en poetsbeurt
 3. Volledig technische check
 4. Slijtagdelen minimaal 50% in orde
 5. Kleine onderhoudsbeurt: vervangen olie+filter en remvloeistoffen
 6. Tenaamstelling van jouw "nieuwe" occasion
 7. RDW vrijwaring inruil motor (indien nodig)

Plus Zekerheidspakket

 1. Inclusief Standaard Zekerheidspakket
 2. 12 maanden BOVAG garantie, maximaal 10.000km*
 3. Grote onderhoudsbeurt conform onderhoudsschema
 4. Gratis leenmotor tijdens garantiewerkzaamheden
 5. Minimaal 2 sleutels
 6. Gratis "einde-garantie-check"
399,-
Status van deze motori
Ingekocht
Transport
Gearriveerd
Showroom
Wat is een Wildeman Occasion?

Een Wildeman occasion staat voor kwaliteit. Door onze kritische blik op inruil en inkoop van een gebruikte motor garanderen we jou de beste kwaliteit. Omdat wij volledig achter onze occasion motoren staan, leveren we onze motoren graag af met ons ‘Wildeman Zekerheidspakket’. Op occasions met een leeftijd tot 15 jaar en maximaal 50.000 kilometer geven wij maarliefst 12 maanden BOVAG garantie. Op een occasion die buiten deze criteria valt krijg je altijd 6 maanden BOVAG garantie. De garantie die je op een occasion krijgt, gaat bij ons altijd samen met het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt conform de kilometerstand en de onderhoudsvoorschriften vanuit de fabrikant.

Wat houdt de Bovag garantie bij Wildeman Motoren in?

De Bovag garantie die wij op onze gebruikte motoren verlenen dekt alle problemen of mankementen die tijdens de garantieperiode opspelen bij jouw motor. Hierbij spreken wij niet alleen over een mankement aan het motorblok, maar ook aan het rijwielgedeelte en het elektrische gedeelte. Natuurlijk kan het voorkomen dat er zich een technisch probleem voordoet tijdens de garantieperiode. Wij proberen dit te allen tijde zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen. Voor de voorwaarden verwijzen wij je graag naar de garantiebepalingen voorgeschreven door de Bovag

Geïnteresseerd?

Jeroen helpt je graag verder

Proefrit aanvragen Inruilvoorstel Contact opnemen