1. Je bent hier
  2. Nieuws
Officieel dealer SC-Project uitlaten

Officieel dealer SC-Project uitlaten

25-01-2017
 
De SC-Project fabriek heeft de leiding bij de vervaardiging van uitlaatsysteem - is sterk vertegenwoordigd in de race wereld en dit garandeert de beste prestaties zonder compromissen. SC-Project is gevestigd in de wereld van het hoogste niveau zoalsals MotoGP, SBK, Moto2 en Moto3 World Championship en in de belangrijkste motor Kampioenschappen van de Wereld. Alle kampioenschappen worden direct gevolgd.

Top prestaties, betrouwbaarheid en de meest geavanceerde technologie zijn de componenten die uitgewisseld worden tussen de afdeling R&D (onderzoek en ontwikkeling) en de verschillende WK teams. Het garandeert de eindgebruiker een top-level product wat betreft prestaties, kwaliteit van het materiaal en trim-niveau. De ervaring en kennis opgedaan in de wereldwijde races samen met testbank resultaten staan garant voor excellente prestaties, zowel in de race wereld als op de straat.

Check de website van SC-Project voor hun volledige scala aan producten en bijbehorende prijzen. Wildeman Motoren levert en monteert alle producten van SC-Project vakkundig en zorgt daarmee voor een perfect product.

www.sc-project.com