1. Je bent hier
  2. Nieuws
Geopend op afspraak

Geopend op afspraak

23-03-2020
 
Beste allen,

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en treffen de nodige maatregelen vanwege het Coronavirus. Om jouw veiligheid en die van ons hele team te kunnen waarborgen hebben wij besloten om uitsluitend op afspraak geopend te zijn.

Beter bereikbaar, 24/7 per mail
Omdat deze situatie de nodige aanpassing vereist, zullen wij vaker e-mails te lezen en beantwoorden zodat we proberen om 24/7 bereikbaar zijn, dus ook in het weekend. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze reguliere openingstijden.

Telefonisch bereikbaar:
Dinsdag - vrijdag: 09:00 - 18:00
Donderdagavond tot 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Verkoop motoren / aflevering aangeschafte motor
Uitsluitend geopend op afspraak. Heb je interesse in een occasion en/of wil je een proefrit maken? Dan plannen wij graag een dag + tijdstip in om dit te realiseren. Je kunt ons hiervoor per telefoon of mail bereiken. Wil je je aangeschafte motor ophalen? Ook dan plannen we een dag + tijdstip in.

Werkplaats operationeel, maar niet toegankelijk
Uitsluitend geopend op afspraak. Het inplannen van een afspraak kan per telefoon geregeld worden: 038-4218075. De werkplaats is niet toegankelijk. Om contact zoveel mogelijk te vermijden verzoeken we je als volgt te handelen als je de motor brengt- of ophaalt:

1. De uit te voeren werkzaamheden vooraf inplannen en goed communiceren per telefoon
2. Bij het brengen: de motor bij de werkplaats neerzetten, de sleutels in de motor laten. Wij zetten je motor vervolgens binnen.
3. Wij houden je telefonisch op de hoogte en sturen je een SMS als de motor weer klaar staat.
4. De factuur met een overzicht van gedane werkzaamheden zal per mail verstuurd worden.

Onderdelen/accessoires/kleding
Uitsluitend per mail of telefoon. We kunnen het artikel per post naar je toesturen. Hierdoor is een bezoekje aan onze winkel niet nodig en sluiten we fysiek contact uit.

Voor een kop koffie, een praatje of motoren bekijken in onze showroom verzoeken we je, met pijn in ons hart, om in betere tijden terug te komen.

Wij hopen je hiermee een heldere toelichting gegeven te hebben en hopen daarbij ook op jouw begrip. Daarbij wensen we iedereen veel sterkte in deze tijd.

Hartelijk groet, team Wildeman Motoren.
Marten, Jeroen, Jelmer, Rien, Wiebe, Michiel, Jochem.