1. Je bent hier
  2. Nieuws
De Wildemansrit 2017

De Wildemansrit 2017

06-04-2017
 
Wildemansrit 2017 - We gaan weer toeren!

Op zondag 21 mei 2017 organiseren wij de vijfde editie van onze toertocht, 'De Wildemansrit'. We zetten ook dit jaar een korte (170km) en een lange route (240km) uit die je kunt gaan rijden. De route zal in GPX-bestand beschikbaar zijn, zodat je met je Tomtom of Garmin navigatie kunt rijden. Via deze pagina vindt je alle informatie over deze dag. Ook komen hier de routes te staan die je kunt downloaden en inlezen in je eigen navigatiesysteem. Hou deze pagina daarom goed in de gaten. 

Rijden in een groep (met voorrijder), met vrienden of alleen? Alles is mogelijk!
Je kunt er voor kiezen om met een groepje vrienden/vriendinnen te rijden, om alleen op pad te gaan, maar je kunt ook in een door ons samengestelde groep mee rijden. Bij het aanmelden kun je aangeven wat voor type rijder je bent, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je in een passende groep terecht komt. Onze toertocht is voor iedere rijder geschikt, jong en oud, ervaren rijders en beginners.

Ontvangst
We ontvangen je deze dag graag om 09:00 uur voor een kop koffie of thee. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur kun je vertrekken. Je kunt er voor kiezen om alleen te rijden, of in een door Wildeman georganiseerde groep met voorrijder. Dit kun je aangeven op het aanmeld formulier. In de middag kun je onderweg ergens lunchen, je kunt zelf bepalen waar dat zal zijn. Aan het einde van de dag sluiten we gezellig af bij Wildeman Motoren met een BBQ en een drankje.

Inschrijven verplicht
Schrijf je uiterlijk 14 mei in zodat je verzekerd bent van deelname. De kosten zijn €22.50 per deelnemer. Als je niet met de BBQ wilt mee doen, zijn er geen kosten aan deze dag verbonden. De betaling kan per pin of contant voldaan worden in de winkel, bij aanvang van de dag.

Wat kun je van deze dag verwachten?
- Een prachtige, uitdagende en zorgeloze toertocht
- Gezelligheid met motorliefhebbers
- Een verzorgde all-in BBQ, inclusief drankjes
- De lekkerste koffie van Het Konkeltje Zwolle

Route en informatie updates kun je vinden via onze website, onder het kopje "Wildemansrit 2017". Hou daarom de website goed in de gaten.

Graag tot zondag 21 mei, voor wederom een fantastische dag!