1. Je bent hier
  2. Nieuws
22 mei: toertocht

22 mei: toertocht "De Wildemansrit"

26-03-2016
 
Inschrijven? www.wildeman-motoren.nl/aanmelden

We gaan weer toeren!

Rij samen met je vrienden, of in een groep begeleid door één van onze voor-rijders. Iedereen is welkom!

4e Editie "De Wildemansrit"
Na de successen van voorgaande jaren, organiseren wij op zondag 22 mei 2016 de vierde editie van onze toertocht, ‘De Wildemansrit’. Je kunt kiezen uit een lange of een korte route die we gaan rijden De lange route zal ongeveer 240km zijn, de korte route 175km. De route zal in GPX-bestand beschikbaar zijn, zodat je met je Tomtom of Garmin navigatie kunt rijden.

Programma
We ontvangen je deze dag graag om 09:00 voor een kop koffie of thee. Tussen 10:00 en 11:00 kun je vertrekken. Je kunt er voor kiezen om alleen te rijden, of in een groep met voorrijder. Dit kun je aangeven op het inschrijf formulier, welke binnenkort online gaat. In de middag kun je  onderweg ergens lunchen, je kunt zelf bepalen waar dat zal zijn. Aan het einde van de dag sluiten we gezellig af bij Wildeman Motoren met een BBQ en een drankje.

Opbrengst naar het goede doel!
Omdat Wildeman dit jaar 60 jaar bestaat gaat de opbrengst van alle aanmeldingen van deze dag naar het goede doel. Aan het einde van de dag maken we bekend aan wie wij de opbrengsten schenken en welk bedrag dit zal zijn.

Inschrijven verplicht!
Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei via het volgende inschrijf formulier:
www.wildeman-motoren.nl/aanmelden