1. Je bent hier
 2. Kleding
 3. Protectie
 4. Losse inzetprotectie
 5. D3O Schouder protectie set
D3O Schouder protectie set

D3O Schouder protectie set

Artikelnummer 133532

D3O vervaardigt een uniek gepatenteerde technologie die wordt gebruikt om een premium schokabsorberend materiaal te maken dit alles door gebruik van v....
Lees meer
Prijs per stuk

€ 19.00

Selecteer Kleur

Omschrijving

D3O vervaardigt een uniek gepatenteerde technologie die wordt gebruikt om een premium schokabsorberend materiaal te maken dit alles door gebruik van vergevorderde chemie/scheikunde en productontwikkeling toe te passen. Het resultaat is een flexibel, comfortabel en lichte protectie, zonder afbreuk te doen aan bescherming tegen impact. D3O wordt al gebruikt in een breed scala van markten, waaronder motorsportkleding, team sporten zoals american football, snowboarden, elektronica (telefoonhoesjes), schoeisel, industrie, medische sector en zelfs voor het ministerie van defensie(kleding).

Een nieuw partnerschap tussen D3O en Richa, heeft geresulteerd in de invoering van een volledige D3O beschermende kit (CE level 1) in bijna alle nieuwe jassen en broeken van de Richa 2014 collectie. D3O, de marktleider in protectie en Richa zijn dan ook een perfecte match. De wederzijdse toewijding aan het ideaal voor veiligheid, comfort en balans, evolueerde in de meest veelbelovende Richa collectie ooit.

Alle nieuwe jassen en broeken die in de catalogus worden aangeduid met het label D3O, zijn volledig uitgerust met D3O protectoren: een centrale rug beschermer, schouder en ellebogen sets voor de jas, en D3O kniebeschermers voor de broek. Om uw huidige Richa jas of broek te upgraden zijn de D3O protectoren ook separaat verkrijgbaar.

Hoe werkt het?
D3O moleculen zweven langzaam rond wanneer er normale bewegingen gemaakt worden, maar op het moment van impact 'locken' deze moleculen samen om de energie te absorberen, waarna de protector weer flexibel wordt. Deze unieke eigenschap bevorderd protectie doordat deze altijd soepel en comfortabel te dragen is. D3O bied een hoog comfort zonder een compromis te sluiten met protectie. D3O wordt niet hard!

De voordelen van Wildeman Motoren Zwolle

 • Fysieke winkel in Zwolle

  In onze winkel kun je ons assortiment bekijken en passen

 • Vakkundig personeel

  Onze jarenlange ervaring biedt jou altijd perfect advies

 • A-kwaliteit merken

  Alleen de beste merken, A-kwaliteit, dus Wildeman kwaliteit

 • Proefrijden mogelijk

  Vooraf proefrijden met onze producten is mogelijk

 • Retourgarantie

  Binnen 14 dagen probleemloos retourneren

 • Fabrieksgarantie

  Minimaal 1 jaar fabrieksgarantie op al onze producten

 1. Contactgegevens

  Wildeman Motoren Zwolle
  Meenteweg 30
  8041 AV Zwolle


  T+31 (0)38 421 80 75
  Einfo@wildeman-motoren.nl
  Iwww.wildeman-motoren.nl
  KvK 05015602
 2. Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 18:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 16:00 uur